Comer en Valencia, guia gastronómica valenciana

El Bravero. El talent dels bloguers engrandeix la gastronomia

És claríssim que vivim un boom de la gastronomia. Els que cuinen, fins fa poc molt poc, professionals totalment desconeguts per al gran públic, són ara xefs que desperten admiració. La cuina és un treball dur i amb pocs reconeixements, però gràcies a aquests professionals la gastronomia valenciana és tan gran que desperta passions i incita a milions de turistes a visitar-nos tots els anys. Encara que és clar, l’excepció de la regla és la que estem vivint actualment amb la feliç pandèmia, però prompte passarà i tornarem a reprendre el prestigiós camí que ens ha fet mereixedors de tantes visites.

Tot aquest corrent de voler conéixer els secrets, les receptes i els professionals ha donat pas a l’aparició del fenomen dels “bloguers”, molts d’ells amb ingents quantitats de seguidors, que al costat dels periodistes especialitzats mantenen informats a tots els consumidors àvids de la nostra actualitat gastronòmica. Encara que cal no oblidar que els bloguers també són importantíssims en altres sectors, no sols en la gastronomia.

Hui no s’entendria aquesta massiva informació sense aquests apassionats, que encara que no tenen en aquesta activitat la seua font d’ingressos principal si són fonamentals per a difondre les notícies del sector, principalment per les xarxes més utilitzades com Facebook, Instagram o Twitter.

Entre els bloguers hi ha molt de talent, cal reconéixer-lo. Com a mostra d’això hui parlarem d’Oscar Alamán, més conegut com el “Bravero”, un treballador arribat d’un altre sector de producció que viu amb tanta passió aquest món que li ha portat a recórrer mitjana Europa a la recerca de les millors creïlles braves, d’ací el seu sobrenom.

El Bravero ha visitat desenes de països només per a degustar les creïlles d’alguns dels seus establiments més emblemàtics. També a Espanya, una llarguíssima llista de pobles han sigut objecte de la seua visita a la recerca de la perfecció d’aquesta tradicional recepta.

Segons el Bravero …”no és fàcil fer unes bones braves, el fet de freir creïlles i untar-les de maionesa i kepchup no les converteix en unes autèntiques braves. Fa falta afecte, un bon all olie, si és cremós molt millor, les creïlles han d’estar ben tallades, cruixents per fora i blanes per dins, ha de ser un mos deliciós i exquisit i pocs aconsegueixen aquesta combinació”… Les milers de receptes que ha pogut degustar en la seua apassionant aventura li atorguen sens dubte bastant credibilitat en la seua afirmació.

El Bravero és una persona molt apreciada en els cercles de les Xarxes Socials. La seua dilatada experiència li ha portat a crear una gamma de ajoaceite propi, que porta el seu nom, fins i tot ha elaborat un ajoaceite amb all negre. També ha aprofundit en el món de les salses, amb diverses que es poden adquirir des de la seua pàgina web. Però el nostre inquiet protagonista no es conformat amb aquestes creacions sinó que també ha experimentat amb els vermuts. Fa pocs mesos presentava en el Port de Sagunt un vermut roig d’elaboració artesana que també porta el seu nom. El vermut, la veritat, és que està molt encertat i té bastant qualitat. Aquests dies arrere presentava al seu homòleg VERMUT BLANCO el Bravero en un local de L’Eliana, en la mateixa línia, producció artesana i qualitat que ja es pot adquirir també des de la seua pàgina web https://elbravero.com/

Prenguen nota, els qui no ho coneguen, d’aquest home que està cridat a donar moltes alegries a la gastronomia valenciana.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies