Comer en Valencia, guia gastronómica valenciana

Evenser Restauració, deliciosos arrossos a l’ombra de les palmeres

Evenser Restauració és un dels restaurants que malgrat la crisi que pateix el sector continua treballant a un bon ritme. Les seues instal·lacions, un saló menjador gran, un altre més reduït que funciona com a privat i una extensa terrassa, permet assegurar la distància de seguretat tan necessària en els temps que vivim. Això sumat a una gastronomia peculiar, amb plats de la cuina valenciana i uns altres de creació pròpia, basats en els productes de mercat agiliten un oferta rica en carns, peixos i sobretot en arrossos. Cal apuntar que aquest Restaurant és la seu del “Concurs d’Arròs de señoret de Bétera” un esdeveniment anual que es desenvolupa amb participants de tota la Comunitat Valenciana. A més en les nits d’estiu incorpora també una barbacoa elaborant hamburgueses, carns i embotits en la seua graella. És una oferta plural, per a un perfil de públic molt ampli. Els seus preus són també ressenyables, considerant-se un preu just d’acord amb l’oferta.

Una dels seus grans avantatges és comptar amb un extens parquin propi, una zona d’esbarjo per a xiquets i una extensa arbreda on predominen les palmeres, fent que la teua instància siga molt gratificadora.

Té un menú diari a un bon preu i també diversos suggeriments que complementen perfectament la seua oferta culinària. La seua oferta és molt dispar i comprén un ampli ventall de possibilitats: potaje de cigrons, fesols amb cloïsses, capilleti i ricoto d’espinacs amb salsa de xampinyó, ventresca de lluç amb allada, calls a la madrilenya, carxofes estofades (temporada), pastís fresc de tonyina, milfulls de llom amb albergínia i formatge, guisat de mandonguilles, coques de gambeta, ensalada de pasta amb salmó i yogurt, mandonguilles de carn o botifarra de calamaró amb salsa de all i oli entre altres. Els arrossos també tenen una important presència en la seua carta, destacant l’arròs de señoret, la paella valenciana, la fideuá, l’arròs amb col i bacallà, la paella de calamar amb escamarlans, l’arròs melós de llamàntol o l’arròs a banda.

Evenser és ideal per al gaudi del moment amb amics o familiars i especialment per a celebrar qualsevol tipus d’esdeveniments, ja siguen comunions, noces o qualsevol celebració d’empresa. Unes àmplies instal·lacions, un oferta gastronòmica personalitzada i un magnífic equip humà són les bases amb les quals compta aquest oasi enclavat en  Mas Camarena, entre Paterna i Bétera.

Aquests dies està de vacances però tornarà a obrir les seues portes el pròxim 2 de setembre

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies