Comer en Valencia, guia gastronómica valenciana

La Pepa Bluepace, enginy i mestratge amb els arrossos

Alboraia és una localitat situada en la Horta Nort,  amb una  població de quasi 25.000 persones. La tradició gastronòmica es desenvolupa entorn de la producció d’orxata  o el cultiu de la xufa i hortalisses que encara es cultiven en l’escassa horta que l’envolta i en la cuina de l’arròs.

La Pepa Bluespace és un establiment que en pocs anys ha transformat substancialment l’ofereix culinària del municipi, amb una cuina rica en plats que integren influències asiàtiques, un catàleg meritori d’hamburgueses de gran qualitat i una oferta arrossera on el seu Xef Santi Garrido deslliga el seu enginy a dolls. A més de la seua clientela habitual és freqüent la visita altres clients arribats d’altres províncies espanyoles, com Santander, Galícia, Madrid o Barcelona, entre altres.

La Pepa és un establiment xicotet però amb una gastronomia molt gran, un tracte exquisit i un ambient cordial que provoca certa relaxació i seguretat a tots els seus comensals.  Anteposant sempre criteris sanitaris són molts els que han de conformar-se amb reservar taula per a la pròxima ocasió.

En una zona amb una forta presencia hostalera com és la Plaça del Carme, la Pepa brilla amb llum pròpia, menús del dia amb plats abundants, preus ajustadísims i una carta amb les viandes esmentades anteriorment fan que el local treballe a un ritme frenètic malgrat estar en plena pandèmia.

Entre les seues hamburgueses trobem exquisideses com la “Burguerchallenge” de vaca veja gallega, boletus, tòfona i foie; “Estats Units” elaborada amb Angus,  pulled Pork, pastrami i jalapeños o la “Austràlia” amb llagostins especiats, pollastre desossat i allí oli d’all negre. Cal assenyalar que en aquests moments La Pepa es troba en plena competició per a la millor hamburguesa d’Espanya i ja està classificat per a quarts de final a la Comunitat Valenciana.

 

Entre els seus arrossos destaca  el seu “Arròs Roig”, elaborat amb gambón, carabiner, gamba rallada, calamars, sépia, polp braseado, zamburillas o cloïsses i foie.  El  xef col·loca part dels seus ingredients en la superfície de la paella, perquè es puga gaudir d’un aperitiu abans de començar a degustar l’arròs (una interpretació personal del conegut arròs a banda). Un altre arròs que també té un gran protagonisme i que pot gaudir-se tant melós com sec és el “Black Foie”, elaborat amb carn de Angus, boletus i foie. En carta tenen a més Paella de Rèmol, paella de cranc blau, paella de llagosta de Dénia, Arròs de Senyoret, arròs a banda, fideua de gandía i fideuá degradada entre altres propostes.

Una oferta diversa i substanciosa que explica àmpliament l’èxit aconseguit per aquest destacat restaurant d’Alboraia.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies