Comer en Valencia, guia gastronómica valenciana

Marisgalicia delecta de nou al públic valencià

El públic acull  amb entusiame, com cada any,  la major fira del Marisc que se celebra en la nostra terra. MarisGalicia és un esdeveniment itinerant que es duu a terme en diverses poblacions espanyoles, entre les quals està València, on compleix ja deu anys des de la seua primera visita. Sembla que va ser ahir quan es va fer el major salpicò del món en les carpes situades en el Pont de les Flors, no obstant això han passat uns quants anys que no han fet una altra cosa que assentar aquest esdeveniment com un dels més importants de la Capital del Túria.

MarisGalicia ens porta una gastronomia pletòrica de matisos i sabors confeccionats amb productes del major rebost possible “la mar”. Entre ells: el llamàntol, les cloïsses, el bacallà a la gallega, bou de mar, broquetes de petxines de pelegrí i mariscos, zamburiñas, el polp afeira, calamarons, clòtxines, percebes o llagostins entre altres exquisideses,  que es poden maridar perfectament amb l’oferta de vins autòctons gallecs. Per si això fora poc també tenen la seua típica empanada i un ampli ventall de  rebosteria del lloc.

Manuel Gómez, coordinador del event

Els productes es reposen diàriament, arribats des de terres gallegues. Per a això les instal·lacions compten amb piscines i altres recipients especialment dissenyats perquè el marisc no perda les seues propietats i puga ser degustat amb les seues màximes qualitats. Els productes s’exhibeixen vius en la pròpia barra perquè  el públic puga triar aquells que desitge.

Des de fa un parell d’anys la nova seu d’aquesta fira es troba  en el Grau de València (entre la Avd. del Port i el barri de Natzaret), la qual cosa permet una major facilitat d’aparcament i un espai molt més assossegat, en el qual les mesures sanitàries poden seguir-se amb les màximes garanties: distanciament social, gel hidro-alcohòlic i un control estricte en l’entrada a la seua carpa proporcionen la seguretat necessària per a gaudir sense pretextos d’aquesta grandiosa festa que estarà disponible fins el pròxim dia 18 d’octubre.

Una altra de les novetats que porta enguany és la possibilitat d’encarregar productes i recollir-los per a gaudir-los a casa. Manuel Gómez, coordinador de l’esdeveniment ens va anunciar que estaven treballant perquè pròximament hi haja també un servei exclusiu de missatgeria que els faran arribar fins al propi domicili.

Com cada any donem l’enhorabona a l’organització per comptar amb la nostra terra per a desplegar l’arsenal gastronòmic que duen a terme i els desitgem també que continuen collint grans èxits.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies