Comer en Valencia, guia gastronómica valenciana

Restaurant Castillo un referent de la bona taula que també sap reinventar-se

El Restaurant Castillo és un dels referents gastronòmics dels nostres pobles. Enclavat en la localitat de Godella des de fa ja més de dues dècades ha protagonitzats moments màgics dedicats a la bona taula:  en forma de jornades gastronòmiques, sobretot les del bacallà que tenen un auge cada vegada major, els sopars de maridatge, que prepara en cada ocasió de manera minuciosa, triant els millors vins i suculentes viandes per a maridarlos, els tallers de cuina del seu Xef Eduardo Frechina, que en aquests anys ha il·lustrat de manera magistral a un ampli nombre d’alumnes o els seus famosos monogràfics per a empreses i particulars en el seu famós “Privat” un saloncito independent que ha permés el gaudi de l’enorme gastronomia que atresora.

En aquests temps en els quals l’hostaleria ha patit, com altres sectors,  a conseqüència de l’actual pandèmia, un tancament de més de tres mesos, Castillo ha ressorgit com a Ocell Fènix amb la seua acostumada oferta, encara que condicionada per les necessitats de mantindre un lloc segur i net de Covid. Per a això s’ha instrumentat en el seu interior tots els mecanismes perquè els clients se senten totalment segurs i només hagen de preocupar-se de gaudir de la bona taula. Distanciament social, gel anti-microbià, renovació de l’aire de l’establiment, absència de cartes d’ús públic i un escrupolós tractament del producte en la cuina són les armes utilitzades per a afermar aquesta seguretat.

Eduardo Frechina prové d’una estirp de professionals del sector en el ram de la fleca i confiteria. Des de molt jove li va recórrer per les seues venes el desig de comandar els fogons i fer gaudir als seus feligresos. Els seus començaments halagueños ja auguraven un santuari de la bona taula. El temps només ha hagut de ratificar el seu bon fer i rendir-se a una cuina amb tradició, basada en el producte local i a una dosi creativa que imprimeix Eduardo per a convertir cada recepta en una cosa especial, amb segell propi. Un cuiner amb talent i passió que gaudeix tant com el fan els clients que visiten el seu local.

Són temps de reinventar-se i el xef no podia ser menys, ja que  a vegades el local no pot albergar el nombre de reserves que rep a causa del distanciament. Per això Castillo té una oferta afegida de productes de cinquena gamma amb qualitat contrastada que poden emportar-se aquelles persones que prefereixen en la seua pròpia casa. Productes ja preparats per a donar-los un últim toc i posar-los en la taula. Com era d’esperar Eduardo sorprén com sempre de manera positiva, donant opció a gaudir tant en el saló del restaurant com en el nostre domicili.

El Restaurant Castillo es troba al carrer major 90, encara que si el busquen per Google Maps poden ressenyar la seua adreça pel carrer Arquebisbe Fur número 4, de Godella, el navegador els conduirà de forma més directa a les seues instal·lacions.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies