Comer en Valencia, guia gastronómica valenciana

El Rebost Restaurant

Especialitat en arrossos i cuina de mercat. Alguns plats d’autor

 Fes Clic per a reservar taula 963 11 92 91

Carrer de la Figuera 20, Sueca, Valencia. COM ARRIBAR

 

Reserva la teua taula amb la suficient antelació. En breu et confirmarem la reserva

    Nombre:
    Email:
    Teléfono:

    ¿plazas? (mas de 8 llamar al 962 06 34 24)
    2345678

    Seleccione la fecha de su reserva:


    Señale el horario deseado:
    13:3014:0014:3015:0021:0021:3022:00

    He leído y acepto el Aviso Legal y la Política de Privacidad.


     

    Portem ací a un dels restauradors emergents de Sueca. Es tracta de l’El *Rebost *Restaurant, un local que ha arribat trepitjant fort i per a quedar-se, com a mostra l’excel·lent resposta de públic després dels 18 mesos de la seua inauguració.

    La Gestió del Restaurant està a càrrec de *Ati, cap de sala i de Daniel, responsable gastronòmic. El local destaca pel bon gust de la seua decoració, càlida i acollidora i una oferta gastronòmica reflectida en una carta senzilla, sense pretensions però amb tot el necessari per a gaudir d’una experiència gastronòmica amb arrels tradicionalistes.

    Els productes utilitzats en els seus plats són en la seua majoria autòctons, pròxims, frescos, que mantenen durant la seua transformació la gran majoria de les seues propietats nutritives, productes de l’horta valenciana, peixos del Mediterrani i carns d’origen.

    La seua oferta va des d’una gran varietat d’entrants valencians, passant per aquelles receptes més conegudes de la cuina valenciana fins als arrossos, els quals tenen presència important en la carta pel fet que Sueca és el bressol de l’arròs. S’elaboren diversos tipus entre secs, melosos i caldosos. La gran majoria de les seues receptes mostren la creativitat del seu xef.

    També la inquietud per créixer i gaudir entorn de la gastronomia, els porta a participar en esdeveniments destinats a donar a conéixer i potenciar la gastronomia local. Les seues últimes incursions en aquestes manifestacions han sigut *arroceando a Cullera o el Concurs de *All i *Pebre d’Anguilla del Palmar. Per al *Rebost qualsevol acte és important si serveix per a difondre la cultura gastronòmica

     

    Localizació

    Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

    ACEPTAR
    Aviso de cookies