Comer en Valencia, guia gastronómica valenciana

Evenser Restauraciò (Más Camarena)

Especialitat cuina valenciana i arrossos

Fes Clic per a reservar taulaHaz Click para reservar mesa 961 68 75 65

Carrer de Juan de la Cierva y Codorniu, 27, 46980 Mas Camarena, Paterna, València. COMO LLEGAR

Sens dubte els llocs que ofereixen una bona gastronomia en un entorn tranquil, envoltat de naturalesa i amb grans espais oberts tenen un atractiu especial. Sobretot són ideals en les reunions d’empresa o d’índole familiar, per mancar del risc que tenen altres llocs per als més xicotets, en estar aïllats del trànsit rodat. Si a això li sumes un pàrquing propi per al teu cotxe i zona infantil on els xiquets poden estar entretinguts mentre comparteixes sobretaula, perquè reuneix ja moltes possibilitats per a satisfer les teues expectatives.

Evenser Restauració és un d’aqueixos llocs privilegiats, perfectament barrat i aïllat, la qual cosa suposa una certa tranquil·litat per als pares. El restaurant és ideal per a qualsevol ocasió en què es busque el gaudi del moment amb amics o familiars i especialment per a celebrar qualsevol tipus d’esdeveniments, ja siguen comunions, noces o qualsevol celebració d’empresa. Unes àmplies instal·lacions, un oferta gastronòmica personalitzada i un magnífic equip humà són les bases amb les quals compta aquest oasi de Mas Camarena entre Paterna i Bétera.
La filosofia de la seua gerència, encarnada en la persona de José Antonio, és molt senzilla però efectiva, una oferta gastronòmica per a un ampli perfil de públic a uns preus molt competitius: des del clàssic entrepà fins a un menú elaboradísim, passant per la possibilitat de gaudir d’una apetible barbacoa, un menú diari de 9 euros, o un menú d’empresa a partir de 20 € compost per dos entrants, plat principal (carn o arròs) sorbet, beguda i café. Si es consumeix fora dels menús, amb plats triats de la seua carta el preu mitjà oscil·la entre 20-22 euros per persona. Sens dubte una opció per la qual bé val la pena recórrer aqueixos escassos 13 quilòmetres que ho separen des de València.

La seua oferta és molt dispar i comprén un ampli ventall de possibilitats: potage de cigrons, fesols amb cloïsses, capilleti i ricoto d’espinacs amb salsa de xampinyó, ventresca de lluç amb allada, calls a la madrilenya, carxofes estofades (temporada), pastís fresc de tonyina, milfulls de llom amb albergínia i formatge, guisat de mandonguilles, coques de gambeta, ensalada de pasta amb salmó i yogurt, mandonguilles de carn o botifarra de calamaró amb salsa de all i oli entre altres. Els arrossos també tenen una important presència en la seua carta, destacant l’arròs de señoret, la paella valenciana, la fideuá, l’arròs amb col i bacallà, la paella de calamar amb escamarlans, l’arròs melós de llamàntol o l’arròs a banda.
Evenser Restauració és l’amfitrió i organitzador del “Concurs d’Arròs de Señoret Ciutat de Bétera” que enguany va celebrar la seua III edició. És defensor de la gastronomia local i un dels instigadors del desenvolupament hostaler de Mas Camarena.

Localizaciò

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies