Comer en Valencia, guia gastronómica valenciana

HISPANO SUIZAS REP DE VEREMA 2020 EL PREMI Al CELLER AMB MILLOR TRAYECTORÍA HISTORICA A ESPANYA

Rebre un premi per ser el celler amb millor trajectòria a Espanya no està a l’abast de tots, s’han de conjugar diversos factors per a poder optar a això. Més de dues dècades porta Hispà Suïsses aconseguint posats d’honor en els millors rànquing mundials. L’elecció de les varietats *utoctónes i foranes que millor s’adapten a la terra i a clima i uns mètodes de producció sofisticats han encimbellat els seus vins fins al més alt, amb moltes referències contrastades com les millors en la seua categorìa a nivell nacional i competint estretament amb els millors vins del món. Els gerents d’Hispà Suïsses, Rafa Navarro, Pablo Ossorio i Marc Grin, els dos primers d’origen espanyol i el tercer Suís, circumstància que va originar el nom del Celler, dirigeixen un grup humà extraordinari que ha sigut fonamental en aquesta escalada des de la seua inauguració en 1999 amb la plantació de les primeres varietats franceses de Pinot Noir en el municipi de Requena.
El mercat i el sector vitivinícola no roman indiferent davant els vins de la gamma Impromptu (Sauvignon Blanc i Rosé), Bassus (Pinot Noir, Finca Casella Herrera i Dulce), El Babaus Finca la Borratxa, El Quod Superius, la gamma Tatum Ergo (Pinot Noir, Chardonnay i Pinot Noir, Vintage i Exclusivament) o la seua més arriscada aposta amb el Albariño Finca Casa Julia, únic vi d’aquesta varietat que s’elabora en el mediterrani i que ha tingut una magnífica crítica després de ser presentat, fa escassament un mes, a la premsa especialitzada.
L’Hotel Les Arenes va ser l’escenari per a la Gala anual de Verema, on un nombrós grup de professionals i simpatitzants del món del vi es van donar cita en aquest esdeveniment, un dels màs importants relacionats amb aquest sector, on es reconeix a cellers, personalitats i referències vinícoles que han destacat sobre les altres durant l’any, a tenor dels vots emesos per milers de tastadors, clients i seguidors. Hispà Suïsses es va imposar per major nombre de vots, en la categoria de celler amb millor trajectòria històrica a Pagament de Carraovejas i Protos ambdues de la Ribera del Duero.
La resta dels premiats d’enguany han sigut: Juan Luis García de Casa Marcial (millor sommelier), Finca Xieles 2018 de Cellers Martín Codax (millor vi blanc), Lalomba Rose 2018 (millor vi rosat), La Rioja Alta Gran Reserva 904 2011 de la Rioja Alta (millor vi negre) Recaredo Brut Nature Finca Serral del Vell 2013 (millor va vindre espumós), Osborne Vors Amontillado 51-1A (millor va vindre generós), Zumbral Moscatell del Celler Antonio Muñoz Cabrera (millor va vindre dolç), Flor de Muga Blanco 2018 (millor va vindre revelació), Finca Villacreces (millor projecte enoturistico), Ramón Bilbao (millor projecte solidari del medi ambient), Primeres Marques (més ben distribuïdor), Camp Reals DO La Manxa (millor celler), D.O. València (millor centre regulador) i a Ignacio Arzuaga (millor personatge del món del vi).
Pablo Ossorio va comentar en rebre el premi…”m’agradaria felicitar a tots els nominats d’enguany, als premiats i especialment als quals han compartit nominació amb el nostre Celler, Protos i Carraovejas. Ens ha sorprés una mica això del premi a la trajectòria, fins a aquesta denominació no cai que efectivament teníem trajectòria ja que comencem aquest somni en el 1999 amb la primeres plantacions del Celler. Vull felicitar també a Verema, per complir ja, vint anys. Vull afegir que el premi és un reconeixement a tots els que integren Hispà Suïsses, la gent del camp, els administratius, el personal del Celler i com no als comercials que són els responsables de vendre els nostres vins. Ells mes que ningú saben el difícil i competitiu que aquesta el sector i vull dedicar aquest premi a Inés que ens estarà mirant des del Cel”…
La Gala va continuar amb un showroom on es van poder degustar una àmplia varietat de vins de totes les denominacions d’origen espanyoles.

Font: Antonio Serrano

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies