Comer en Valencia, guia gastronómica valenciana

La Mar Salá presenta el seu nou arròs “Neptú 2021”

L’hostaleria està experimentant cert respir, a causa de l’amplitud de l’horari fins a les deu de la nit i les esperances de tornar a agafar el ritme pre-pandèmic al més prompte possible. Per a celebrar-ho Fernando Piris, xef de la Mar Salá presentava aquests dies arrere un nou arròs que se sumarà als quasi seixanta que té en carta: “Arròs del senyoret Neptú 2021”, un arròs mariner l’element principal del qual és el “Congre” i que té les seues arrels en la recepta familiar del xef, concretament en la seua mare.
S’ha volgut homenatjar a Enrico Torres, que ja va presentar a l’Ajuntament de Cullera un projecte en què figurava un Neptú i en la corona del qual hi havia un restaurant amb una gran oferta marinera. Aquesta recepta és un homenatge a la vida, a la tradició i a l’amor per la terra de Cullera.
La Mar Salá és un dels exponents de la bona taula en aquesta turística localitat, un temple dels esmorzars i els arrossos que no tanca temporada en acabar l’estació estiuenca, ja que treballa durant tot l’any a un magnífic ritme degut als clients locals i forans. El restaurant ha sigut dues vegades campió de l’arròs del senyoret de la Comunitat Valenciana en el Concurs que es duu a terme en Evenser Restauració de Más Camarena.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies