Comer en Valencia, guia gastronómica valenciana

Lliurament de Premis “Amics de la Gastronomia” per Rec&Rec

Aquest passat cap de setmana es van entregar els “Guardons Amics de la Gastronomia 2020” corresponents VIII aniversari de Rec&Rec Gastronòmic que estaven previstos per a el mes de novembre passat, però no es van poder dur a terme a causa de la situació sanitària.
La millora evident de la crisi  ha propiciat aquesta celebració que posa de manifest la inquietud  i el compromís de Rec&Rec pel panorama gastronòmic valencià, reconeixent i premiant l’indubtable pes dels nostres professionals, a més de donar visibilitat a una activitat que ha sigut durament castigada durant més d’un any i que ha provocat el tancament definitiu de més d’un 30% dels negocis del sector.
Santi Hernández manifestava…”Sembla que va ser ahir quan tot va començar. Un blog de gastronomia que al llarg dels anys ha anat creixent amb les seues receptes, però també amb els seus esdeveniments i difusió de la gastronomia de la nostra comunitat. Durant aquest temps hem conegut a persones meravelloses que estimen el seu treball, les seues arrels i la seua tradició”. No li falta raó a Santi que ha sabut conjugar de manera fantàstica el seu treball habitual amb la seua passió més visceral, organitzant trobades gastronòmiques, concursos o situant en el punt de mira a grans professionals fins llavors desconeguts per a la gran majoria. Conjuntament amb Paquito el Cuiner duen a terme, any rere any, un dels més emotius, com és la promoció de la gastronomia de la seua localitat d’origen, Alcasser, a través d’un concurs entre cuiners amateurs que es congreguen per a cuinar la tradicional OLLA, en els voltants del restaurant K-anròs convertint aquest dia en un dels més lúdics i festius del municipi.
Segons Santi.. “Des dels seus inicis, Rec&Rec li ha donat especial rellevància a totes aquelles persones que conserven la seua tradició i que d’aqueixa manera difonen els seus costums al llarg del temps. Per això, els obsequiem amb el nostre guardó “Amics de la Gastronomia ”. Perquè la pandèmia no ha pogut amb nosaltres i volem continuar treballant adaptant-nos a aquestes difícils circumstàncies”… I nosaltres ho agraïm Santi,  ja que són moments molt sensibles per al sector i necessiten de tot el suport possible.
L’esdeveniment es va dur a terme en el Restaurant Contrapunt de Pablo Ministro en el Palau de les Arts, amb les limitacions corresponents per a garantir la seguretat de tots els assistents, per la qual cosa només van poder acudir a l’esdeveniment els premiats i els seus acompanyants així com mitjans de comunicació i col·laboradors. Encara que amb restriccions es van viure moments d’especial emoció que van fer oblidar per  unes hores a la feliç crisi sanitària.
L’esdeveniment va estar patrocinat per Gurmet Servei d’àpats & Espais, *Dulmont Productes d’Obrador i Paddock*Motors i organitzat per Rec & Rec Gastronòmic.

Els guardonats d’aquest 2020 han sigut:
PREMSA. Jesús Trelis. Director del periòdic Les Províncies i autor de la secció gastronòmica Històries amb Davantal.
RÀDIO. Ràdio València Cadena Ser pel programa La Llavor de Juan Magraner i Quique Lencina.
VINS. Pepe Mendoza Casa Agrícola (Alacant).
CERVESA. Rafa Suñer de Cerveses La Socarrada.
FLECA I PASTISSERIA. Salvador Pla de la Pastisseria Monplá (València).
RESTAURACIÓ. José Vicente Valiente Barroso del Bar Asensio (Picassent).

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies