Comer en Valencia, guia gastronómica valenciana

Restaurant Bon Aire (El Palmar)

Especialitat en arrossos i cuina tradicional valenciana

 Fes Clic per a reservar taula 961 620 310

Carrer de Cabdet, 41, 46012  El Palmar  (València) COM ARRIBAR

 

HISTÒRIA DEL RESTAURANT

En 1.981, la família ROIG funda en EL PALMAR, en “el carreró del Bon Aire”, un restaurant paradigma de la cuina valenciana. Des de 1.987, el Restaurant BON AIRE és regentat per la segona generació de la família, Rosa Mª Roig, filla del fundador, juntament amb el seu marit, el maître Raúl Magraner, i els seus nebots, Elena i Borja.
El Restaurant BON AIRE, en la seua més pura essència, recupera, en el seu quefer diari, les més ancestrals mostres gastronòmiques valencianes. Una cuina valenciana, que s’alimenta de l’Albufera i d’horta pròpia (verdures i fruites de temporada), amb el particular toc de la gastronomia valenciana del Segle XXI.

La Cuina

De l’horta pròpia i de la pròpia Albufera on se situa El Palmar, que aporta peix i caça, el Restaurant BON AIRE es nodreix de la millor matèria primera per a continuar sent un referent i paradigma de la cuina valenciana. Tot, sempre, amb un singular toc casolà i amb un especial tracte familiar dels propietaris.

Localizació

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies