Comer en Valencia, guia gastronómica valenciana

Restaurant Castillo (Godella)

Especialitat cuina tradicional amb tocs creatius

Fes Clic per a reservar taula 963 64 02 42

Carrer Major, 90, 46110 Godella, València. COMO ARRIBAR

Té diversos menús a triar amb diversos entrants plat principal i postres. A la nit també té un menú especial

HORARI

Dimarts a dissabtes des de les 13.30 a 16.00 i de 20.30 a 23.30. Domingo de 13.30 a 16.00. Dilluns tancat

El Restaurant Castillo és un d’aqueixos establiments en què menjar es converteix en un autèntic plaer per les emocions i sensacions que transmet la seua cuina. Una oferta mediterrània, basada en els sabors tradicionals, amb influències de la cuina asiàtica i esguitada amb aqueixos   tocs creatius del seu xef Eduardo Frechina, un cuiner que viu per als fogons, innovant, creant i sorprenent propis i estranys.

Eduardo és un xef autodidacta  que va fer els seus primers primers passos entremetent-se en el treball que els seus pares duien a terme en el negoci familiar. Als dotze anys feia un ajoaceite excepcional, senyal inequívoc que dins d’aqueix cuerpecillo que tenia en aquells dies s’amagava un grandíssim cuiner. Va començar de debò amb una cafeteria i la venda de dolços i pastissos per a donar un gir posteriorment cap al Restaurant, d’això fa ja dues dècades. El seu establiment és molt familiar, pròxim  i és difícil eixir del sense portar-te una grata sensació i aqueix desig que tornar prompte a gaudir de les excel·lències amb les quals sorprén  cada dia.

La carta és molt extensa i té una mica de tot. Un servidor va tindre del plaer de degustar alguns dels seus plats en diverses ocasions, la presentació de The big 6 Challenge, l’aniversari dels 20 anys, de nou The Big Challenge Reoladed i degustar algunes exquisideses  com: les olives amb esprai de martini, el tataki de tonyina amb adobats i albergínia a la flama, ravioli d’habites, tocineta i crema de botifarra, el seu famós ou vaig calfar amb bolets i mousse de creïlla trufada, crema de alchachofa amb jenjibre i foie, bacallà a la crema de all i pebre, rellom fumat amb parmentier amb salsa hoisin, crema de taronja amb gelat de torró i sopa de xocolate. En fi un repertori que no deixaria indiferent a cap mortal.
I entenimentada li queda per a estona, ja està pensant a tornar a complir altres vint anys, i clar un tipus empàtic amb l’entorn com és  Eduardo, que a més és un oncle solidari com a pocs amb innombrables causes a les quals ha tirat una mà i amb aqueixa il·lusió de la qual no perd gens, estic segur que a aqueixos vint se seguiran algun més.

Localizaciò

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies