Comer en Valencia, guia gastronómica valenciana

Restaurant el Niu (Sueca)

.Especialitat en arrossos, cuina valenciana i corder a baixa temperatura

Carrer d’Ausiàs March, 7, Sueca (Valencia). COMO ARRIBAR

Per favor reserve la seua taula amb la suficient antelació. Li la confirmarem al més prompte possible

    Nombre:
    Email:
    Teléfono:

    ¿plazas? (mas de 8 llamar al 962 06 34 24)
    2345678

    Seleccione la fecha de su reserva:


    Señale el horario deseado:
    13:3014:0014:3015:0021:0021:3022:00

    He leído y acepto el Aviso Legal y la Política de Privacidad.


     

    El Restaurant el Niu és un clar exponent de la gastronomia de la localitat de Sueca. Ja ho va ser també durant set anys amb la “antiga fonda”, però ara en una ubicació nova al Carrer Auxias Marx núm. 7, més cèntric, potser s’erigeix com un dels més atractius quant a la seua oferta gastronòmica, molt variada i per a tots els perfils de públic.

    El Restaurant segueix fidel als principis que el van convertir en referent local, María José i Juanjo continuen elaborant una cuina tradicional, amb abundància de receptes clàssiques en les quals es troben, com és natural donada la seua localització, una gran varietat d’arrossos de tota mena, si bé els que més demanden els seus clients són la paella valenciana, la fideuá i una sèrie d’arrossos melosos que són senyal d’identitat del local: el melós de señoret; de llamàntol; alls tendres i calamarons en la seua tinta;  melós de rap amb llagostí;  ànec, alchachofas i alls tendres; sépia, llagostins i espinacs.
    Però clar el Niu posa una marxa més a tota la seua oferta gastronòmica incorporant en la seua carta tota una gamma d’entrants, peixos, carns i pizzes. Entre els primers es troben l’albergínia amb mel, cruixent de formatge de cabra amb melmelada de tomaca, cigalitas saltades, ensalada de foie caramel·litzat i formatge de cabra amanit amb vinagreta de fruits rojos, creppe de bacallà amb mousse de pimentó del piquillo, foie caramel·litzat amb melmelada de figues. Entre els seus pescats  Llom de bacallà amb musselina de all i oli i ametla, llobarro a l’esquena amb ajitos i tomaca confitada, emperador amb salsa de gambes i cigalitas i inluso una sorprenent mariscada. Entre les seues carns la seua famosa espatla cuinada a baixa temperatura, el tournedó de cangur amb ceba confitada i salsa, rellom ibèric en salsa agredolça de taronja o de fruita seca. Com a colofó una amplíssima varietat de postres casolanes.

    Té diversos menús .
    Aquesta al carrer Auxias Marx 6, Sueca (València)

    Localización

    Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

    ACEPTAR
    Aviso de cookies