Comer en Valencia, guia gastronómica valenciana

Restaurant Miguel y Juani (La Alcúdia)

Especialitat arrossos i cuina valenciana

Fes clic per a reservar taula 962 99 67 39

HORARI

Dilluns a dijous de 9.00 a 18.00 hores; divendres i dissabtes de 9.00 a 17.00 i de 21.00 a 23.30 hores, tancat els diumenges a l’estiu

Fes la teua reserva amb la suficient antelació

    Nombre:
    Email:
    Teléfono:

    ¿plazas? (mas de 8 llamar al 962 06 34 24)
    2345678

    Seleccione la fecha de su reserva:


    Señale el horario deseado:
    13:3014:0014:3015:0021:0021:3022:00

    He leído y acepto el Aviso Legal y la Política de Privacidad.


     

    Carrer de Pissarro, 9, 46250 L’Alcúdia, València    COMA RRIBAR

    El seu xef és Campió del món de Paella Valenciana

     L’Hostal Miguel i Juani és un acollidor establiment, catalogat amb 1 estrela i que està situat en l’avinguda principal de L’Alcudia, a la província de València. L’hostal posa a la disposició dels seus clients 21 àmplies, lluminoses y  confortables habitacions completament equipades amb bany privat amb banyera, connexió Wi-Fi gratuïta, aire condicionat, televisió i calefacció. Un xiquet de fins a 12 anys s’allotja gratis si utilitza els llits existents. Entre les instal·lacions i els serveis addicionals amb els quals compta l’Hostal Miguel i Juani, podem destacar un bar-restaurant (a 50 metres de l’hostal), accés en ascensor a totes les habitacions i una màquina expenedora de menjar en el vestíbul entre altres serveis i instal·lacions més. La ciutat de València està a 30 km d’Hostal Miguel i Juani. L’hostal ofereix fàcil accés a l’autopista A-7
    A casa Miguel i Juani la cuina adquireix un protagonisme especial. El seu xef Paco, cuiner jove i amb una gran proyeccion gastronòmica, posa al servei del local tota la seua creativitat, mesclada amb els productes autòctons i de mercat. L’oferta gastronòmica del restaurant és molt àmplia i es divideix en el servei en la cafeteria i en el propi restaurant. Dos salons contigus però diferenciats, que proporcionen aqueixa xicoteta intimitat que a vegades valorem tant els clients. Paco té un excels currículum en els certàmens gastronòmics que se celebren a la Província de València. Entre el seu palmarés :

    2º concurs de plat lliure amb tòfona a Morella 2007
    2ºconcurs kaki Persimon i 3r putxero Valencià any 2011 en L`Alcùdia
    2n concurs kaki Persimon i 2n putxero Valencià any 2012 en L`Alcùdia
    1r concurs kaki Persimon any 2013 en L´Alcùdia
    1r concurs arros amb bledes any 2013 en Lliria
    2n fideuá de Gandia 2015

    Localizació

    Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

    ACEPTAR
    Aviso de cookies