Comer en Valencia, guia gastronómica valenciana

Restaurant Picanterra (Cullera)

Especialitat en arrossos de peixos i mariscos

Fes Clic per a reservar taula 961 72 26 27

Carrer den Picanterra, 3, 46400 Cullera, Valencia. COM ARRIBAR

El Restaurant Picanterra es troba en els voltants del L´estany de Cullera, un llac d’aigua dolça obert a la mar que es nodreix d’aigües subterrànies. La visió de l’entorn rememora èpoques passades, fidelment retratades per Sorolla.  Paisatges valencians característics com les barquitas de pescadors del llac, les barraques, els ànecs, els quals inunden en gran nombre el llac i altres detalls com l’horta o els arrossars. El llac comunica en diversos punts a la mar creant-se xicotetes platges que semblen piscines, d’aigües cristal·lines,  ideals per al bany o les preses de sol. Un focus de naturalesa verge amb una multitud d’opcions  d’oci.

En aquest idíl·lic paisatge s’alça  Picanterra, un dels degans de l’hostaleria local. Des de fa diverses dècades ofereix una gastronomia amb arrels tradicionalistes, però  fresca  i no exempta d’innovació. Diverses generacions de la família Colom i Codina han contribuït a enriquir una oferta basada en els arrossos i l’horta, incorporant altres plats actuals elaborats també amb productes autòctons.

En carta tenen una àmplia oferta d’arrossos entre secs (paella valenciana, señoret, a banda, arròs negre, l’arròs roig de carabiners, el de rap amb llagostins o el de llamàntol), melosos i caldosos (arròs de llagosta, de llamàntol, llagostins amb bolets i cigalitas o el de polp amb cloïsses i gambes) i també la fideuá.

A més tenen presència altres plats com el all i pebre d’anguiles, la espardenya de conill, el carpaccio de bou amb parmesà o el carpaccio de tonyina, el all i pebre de llagostins i rap, el bacallà a baixa temperatura amb parmentier, el rèmol amb salsa de cloïsses i polp, la galta de vedella   o la sarsuela de peixos.

Com a entrants destaquen plats confeccionats amb productes de l’horta i de la costa, on no falten  el calamar de platja o a la romana, les mandonguilles amb allí oli i mel, les clòtxines amb salsa Mery, la fritada de pescaditos i les bones ensalades.

Aquest restaurant,  en el qual el producte i la tradició són el credo de la seua oferta gastronòmica també té multitud de premis d’índole gastronòmica, aconseguits en esdeveniments celebrats al llarg de tota la Comunitat Valenciana.

Sens dubte Picanterra hauria d’ocupar un lloc privilegiat en l’agenda de tot bon gurmet per ser un d’aqueixos llocs on trobes quasi tot el que desitges.

Localización

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies