Comer en Valencia, guia gastronómica valenciana

Restaurant Sequial 20 (Sueca)

Especialitat en arrossos, tapes i pinchos

Fes clic per a reservar taula  686989742

Menú diari  10 €

Calle Valencia 32, Sueca. COM ARRIBAR

    Nombre:
    Email:
    Teléfono:

    ¿plazas? (mas de 8 llamar al 962 06 34 24)
    2345678

    Seleccione la fecha de su reserva:


    Señale el horario deseado:
    13:3014:0014:3015:0021:0021:3022:00

    He leído y acepto el Aviso Legal y la Política de Privacidad.


     

    El Restaurant Sequial manté el nom de la seua antiga ubicació en la localitat, encara que s’ha desplaçat al Carrer València número 32, oferint en aquesta ubicació, un espai gastronòmic molt més ampli i còmode.  El nou local està dotat de tot el necessari per a satisfer les demandes per  150 comensals alhora.

    Si és cert que els arrossos tenen una gran importància en Sequial 20, raríssim seria que estant a Sueca no fora així, la seua oferta és  una aposta gastronòmica perfecta ja que incorporen una gran varietat d’entrepans, sanwichs i plats combinats,  un menú a 9 euros, amb una beguda inclosa,  en els quals el seu plat principal el compon un arròs diferent cada dia (arròs al forn, paella de bacallà, paella de rap i sépia, paella de verdures, etc) , juntament amb altres plats de pasta, carn o peixos. Tots els divendres celebren el dia de la tapa, amb el que la seua barra ofereix més d’un centenar d’opcions diferents a un preu d’1.50 €. El local es converteix en focus de pelegrinatge per als amants dels montaditos, tapes creatives o tapes d’autor, que omplin el saló fins a la bandera. Algunes de les seues tapes amb: hamburguesitas, xoriço crioll amb pimentó roig i verd, ensalada russa, formatge de cabra amb melmelada de tomaca, cassoleta amb llagostí,  pastes fullades d’espinacs amb formatge de cabra, pasta fullada de beixamel amb bacon, palitos de mar amb ou i maionesa, bunyols de bacallà, albergínia fregida amb pernil, formatge i pimentó, flamenquines, delícies de bacon i formatge o botifarra de burgs amb formatge de cabra.

    El Restaurant porta ja quasi una dècada dedicada als serveis de restauració. Des del seu antic local ja van donar mostres de la seua enorme vàlua, la qual cosa va portar a guanyar-se un gran nombre de clients tant locals com forans. Aquests són alguns dels premis guanyats pel Restaurant:

    2013 segon premi de la tapa en la Fira turística i gastronòmica de Sueca.

    2014 tercer premi de la tapa en la Fira turística i gastronòmica de Sueca

    2016  segon premi de l’Arròs de Señoret (Comunitat Valenciana) en Más Camarena

    2017  primer premi de l’Arròs de Señoret (Comunitat Valenciana) en Mas Camarena

    Entre els seus serveis ofereixen a més uns menús especials per a esdeveniments, amb menús totalment personalitzats i amb un gran ventall de preus que es poden celebrar en l’amplitud del seu saló. Una vintena de treballadors s’encarreguen que tot marxe com la seda i que els clients no hagen d’esperar en absolut. Un equip perfecte per a aquest motor gastronòmic. Els convidem des d’aquestes línies a conéixer a aquest restaurador que segurament complaurà totes les seues exigències.

    Localització

    Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

    ACEPTAR
    Aviso de cookies