Comer en Valencia, guia gastronómica valenciana

Restaurant Setaygues Gambrinus

Especialitat en cuina tradicional de cullera i rostits en forn de llenya

Fes Clic per a reservar taula  962 34 02 51

Avenida del Cerro 15, Siete Aguas (Valencia). COM ARRIBAR

Siete Aguas conserva una tradició gastronòmica inigualable, que beu tant de la gastronomia valenciana com de la manxega. En tots els restaurants de la població podem degustar plats típics com: l’Olla, l’Olla, el Gaspatxo manxec o els plats de tradició històrica, com poden ser el *Ajoarriero, el *Morteruelo, el Rin *Ran o les Paelles de Pastor. Destaca també una beguda tradicional, variant de la sagnia, denominada *Cuerva. I no ens podem oblidar dels tradicionals embotits de l’orsa.
Set aigües es troba a 52 Quilòmetres de València, és un poble carregat d’història i tradicions. Amb un ric patrimoni artístic i natural. Siete Aguas fa gala del seu clima d’alta muntanya, cosa que fa dels seus estius un dels més frescos de l’interior valencià. Però sens dubte, el gran tresor del municipi són les seues innombrables fonts repartides per tot el terme municipal i el seu gran espai natural que permet al visitant la pràctica d’una infinitat d’esports. Tot això, al costat de la seua rica gastronomia tradicional fan d’aquest municipi de la Foia de Buñol-Chiva el lloc perfecte per a passar una estada inoblidable.
Un dels representants i que porta a la seua màxima expressió el tradicionalisme gastronòmic local és *Gambrinus. Els seus gerents beuen a dolls tant de les canelles com de la identitat gastronòmica de la zona, La seua oferta gastronòmica amb bases en el tradicionalisme presenta característiques molt personalitzades : Abundància en l’oferta, manyaga i cura en la posada en escena dels seus productes, un preu molt equilibrat i una gran inquietud per continuar creixent com a hostalers a fi de satisfer els desitjos dels qui s’acosten al seu establiment per a degustar les seues viandes. No en va és fidel representant d’aquesta selecta gastronomia en els concursos en els quals es presenta al llarg de tot el territori de la Comunitat. La *gastronomia i el paisatge fan de la visita a aquest municipi un vertader *paraiso cultural i ecològic.
VISCA LA CULLERA!!
Tot bon coneixedor dels guisats de cullera, sap que en aquests, hi ha alguna cosa més que una simple recepta. Tots porten implícit altres ingredients addicionals que no són susceptibles de ser inclosa en la llista per a la seua elaboració: la passió, l’ànima, la sensibilitat i l’amor que el xef inclou al costat dels ingredients tradicionals. La simbiosi de tots els elements donen com a resultat el plat final. Aquesta és la doctrina de *Gambrinus,, sorprenent en un restaurant temàtic, però reconegut fins al punt que el periòdic el Món el va esmentar com a restaurant recomanat per a rutes de carretera, destacant la filosofia de la cullera.
Bor i Tere, han sigut reiteradament premiats en els concursos gastronòmics que se celebren en la nostra comunitat. Han deixat la seua empremta i la seua saviesa culinària en cadascuna de les propostes presentades als diferents jurats, els quals han hagut de rendir-se a l’evidència de la solidesa gastronòmica de *Gambrinus, *declarandolos com els guanyadors de la millor olla que es cuina a la Comunitat Valenciana 2014.

Localizació

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies