Comer en Valencia, guia gastronómica valenciana

Rostidor Restaurant L’Alfàbega (Alginet)

Especialitat arrossos i carns al forn de llenya i a la brasa

Fes Clic per a reservar taula 657 695 155

HORARIO

Servei de menjars: De Dimarts a Domingo; Servei de sopars: Divendres i Dissabtes

Poligon Industrial Nord, 46230 Alginet. COM ARRIBAR

Reserva la teua taula amb la suficient  antelació

    Nombre:
    Email:
    Teléfono:

    ¿plazas? (mas de 8 llamar al 962 06 34 24)
    2345678

    Seleccione la fecha de su reserva:


    Señale el horario deseado:
    13:3014:0014:3015:0021:0021:3022:00

    He leído y acepto el Aviso Legal y la Política de Privacidad.


    Pol Ind Nord, Carrer del Censal, 21, 46230 Alginet, València. Certificat excel·lència en Tripadvisor. Preu medie carta 30 €

    Horari: dimarts, miercoles i diumenge en horari menjades i dijous, divendres i dissabtes en horari menjades i sopars. Dilluns tancat per descans.

    A uns pocs quilòmetres de València, concretament a Alginet es troba l’Alfàbega, un restaurant rostidor que encara que va començar amb marxa vacil·lant fa ara quasi dos anys, s’ha erigit en els últims mesos com una de les ofertes més serioses i  robustes de la comarca. l´Alfàbega sempre va apostar per  oferir  un espai gastronòmic on els productes frescos i de qualitat de la nostra terra es pogueren conjugar amb altres matèries primeres excepcionals excepcionals del territori espanyol i reivindicar el protagonisme que cobren les brases en gran part de les seues elaboracions.

     El seu Grill a llenya i el seu Forn Morú són un de les seues capitals més importants. En ells preparen la gran majoria dels seus plats: El corder de llet rostit xurro de Castella i Lleó, el porquet de Segòvia, els entrecotts de vedella i de vaca vella madurada, el secret ibèric, el polp i fins i tot la paella valenciana.

     La seua oferta gastronòmica està plena d’apetitosos plats com  la graellada de verdures amb salsa de tomaca i fruita seca, foie de crumble Thai amb melmelada de fruits rojos, gambones amb allada flambeados, i fins i tot la casquería que també brasean,  com les mollejas de vedella o els renyons de corder de llet.

    Els peixos, com no, també són presents, depenent la seua oferta del mercat diari, el llobarro, el bacallà a l’estil donostiarra, la sépia de platja i fins i tot uns altres que mereixen per la seua qualitat incorporar-los com a suggeriments del dia.

    Entre les seues postres destaquen la panacota de torró, els gelats i sorbets casolans o la seua deliciosa llesca amb ou d’almívar de llet.

    Sens dubte l’Alfàbega és un  restaurant que conjuga en si mateix una oferta gastronòmica variadíssima, amb un espai acollidor, una terrasseta independent i una gastronomia molt heterogènia en el qual la brasa és el protagonista de la gran majoria dels seus plats. Les seues instal·lacions que permeten un gran nombre de comensals, ideal per a celebracions especials, es complementen amb un servei de sala molt professionalitzat, encapçalat per *Victor, Gerent d’aquest magnífic espai.

    Localització

    Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

    ACEPTAR
    Aviso de cookies