Comer en Valencia, guia gastronómica valenciana

Santi Garrido “Només entén la meua bogeria qui comparteix la meua passió”

El passat disapte la Pepa Bluespace delectava amb una altra sessió dels seus famosos tardeos dedicats a la tapa. Amb el nom de “Pinxo Pot 3.0” Santi Garrido posa de manifest els seus grans coneixements culinaris impregnats amb matisos d’altres cultures gastronòmiques com la llatina o l’asiàtica i propostes en xicotet format però amb una gran dosi de creativitat. El seu deliciós tartar de tonyina roja i alvocat, l’ensalada russa de llagostins amb anxoves, el pa bao amb pulle pork, el guacamole amb gambes, els calamars farcits de carn o les croquetes de boletus són només alguna de les elaboracions que tots els presents van tindre la sort de gaudir en aquesta nova celebració.


La Pepa Bluespace es troba en La Plaça del Carmen de Aboraya, lloc que acull a altres locals de restauració, convertint el lloc en un lloc de concorreguda presència per als quals desitgen gaudir d’una estona d’oci. El local destaca per si mateix gràcies als seus arrossos, on el roig de carabiners cobra protagonisme propi així com el de boletus i foie, les seues carns d’origen amb les quals de tant en tant sol proposar vetlades amb hamburgueses gurmet de gran qualitat i el seu menú diari, abundant, de qualitat i a un preu que no té competència són part de les armes que esgrimeix.

Si ho demanes amb antelació també preparen menjar perquè els clients li la puguen emportar i gaudir-la a la seua casa. Tot un arsenal gastronòmic per a un local que s’ha posicionat en el més alt de la Guia Tripadvisor, la Guia Menjar a València o Restaurants Guruguru entre altres. Pròximament recollirà un premi per la seua labor en la preciosa Illa d’Eivissa, ja que al costat d’altres restauradors ha sigut un dels reconeguts per la seua labor a nivell nacional per una publicació especialitzada.

La Pepa és un lloc autèntic i únic, que la seua màxima “Només entén la meua bogeria, qui comparteix la meua passió” es respira en cada racó del local. La bona música, els detalls de bon gust que abunden en aquest, la cuina o el servei del seu personal són només algunes de les seues grans qualitats.
Santi ha convertit el seu restaurant en una simbiosi de les seues grans passions. Amb antecedents al país Asiàtic, on va treballar molts anys i la seua experiència de DJs en sales especialitzades i festes va trobar en la gastronomia la seua vertadera vocació. Santi és un enamorat del que fa, ho delata el seu etern somriure quan trepitja el local cada dia.

No obliden fer-li una visita, La Pepa Bluespace no és un restaurant a l’ús, encara que es menge formidablement, és un conjunt d’emocions i sensacions que farà que la teua visita es convertisca en una gratíssima experiència.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies