Comer en Valencia, guia gastronómica valenciana

SUECA CONVOCA LES PRIMERES JORNADES DE LA PAELLA VALENCIANA EL 12 DE SETEMBRE

Sueca viurà diumenge que ve dia 12 un dels seus dies més grans amb la celebració del Concurs Internacional de Paelles i la convocatòria de les primeres “Jornades de la Paella Valenciana” en 9 restaurants i un establiment de menjars per a portar. La iniciativa que parteix de la Regidoria de Turisme i del Concurs Internacional, la màxima responsable del qual és Manoli Egea, és una altra de les múltiples activitats del Consistori per a promocionar la Ciutat de Sueca com a destinació turística i gastronòmica  de qualitat.

Tant el Concurs com les Jornades de la Paella Valenciana formen part del programa d’activitats programades en La Festa de l’Arròs se Sueca, que se celebra cada mes de setembre des de 1961 per iniciativa del llavors Alcalde Francisco Segarra, festa que posteriorment es declararia d’Interés Turístic Nacional. Sueca, que també és coneguda com a Ciutat Arrossera d’Espanya, té entorn d’aquest cultiu altres activitats destacades com la cavalcada i ofrena de la “espiga” a la Mare de Deu de Sales, patrona de la Ciutat i una Mostra a la Sala d’Exposicions Els Porxets amb una cronologia d’aquests seixanta anys des de la seua primera celebració. Aquesta activitat entorn del cultiu de l’arròs es complementa amb un ampli programa d’activitats culturals que es poden consultar des de la web municipal, entre les quals destaca la  31a Mostra de MIM.

Amb les Jornades Gastronòmiques de la Paella Valenciana diumenge que ve dia 12 es podrà degustar un menú consistent en un aperitiu, tres entrants, la paella valenciana com a plat principal i unes postres a un preu de 20 euros en els 9 restaurants i de 15 euros a la casa de menjars per a portar “Cuina de Mare”. La beguda i el café es cobraran apart.

Aquests són els establiments que participen.

El Niu Restaurant en las Jornadas de la Paella Valenciana de Sueca

1) EL NIU RESTAURANT. Reserves al 961 70 08 72

Aperitiu: cruixent de tomaqueta i pimentó amb cansala,

Entrants: pa amb tomaca i all i oli, esgarraet amb cruixent de brandada de bacallà i mojama de tonyina i all i pebre d’anguila

Plat principal: paella valenciana, recepta del Concurs Internacional de Sueca

Postres: cremós de orxata i fartons

Restaurant La Granja en las Jornadas de la Paella Valenciana de Sueca

2) RESTAURANT LA GRANJA. Reserves al 961 71 01 43

Aperitiu: sorbet de meló

Entrants: pa amb tomaca i all i olli, tomaca valenciana amb ventresca i clòtxines a vapor

Plat principal:  paella valenciana, recepta del Concurs Internacional de Sueca

Postres: flam de carabassa

 

3) RESTAURANTE LLOPIS. Reserves al 961 70 00 52

Aperitiu: albergínia farcida de foie

Entrants: pa amb tomaca i all i olli, carpaccio de tomaca valenciana amb llisa marinada i coca de verdures valencianes amb calamarons

Plat principal:  paella valenciana, recepta del Concurs Internacional de Sueca

Postres: llesca amb ou caramel·litzada amb crema lleugera de carabassa i gelat de llet merengada

 

4) ELS PORXETS. Reserves al 961 70 33 44

Aperitiu: gelatina de Martini, olives i anxoves

Entrants: pa amb tomaca i all i olli, desconstrucció d’ensalada valenciana i caneló cruixent de pollastre amb allada.

Plat principal:  paella valenciana, recepta del Concurs Internacional de Sueca

Postres: flam de formatge cremós, figues confitades i crumble de mantega.

 

5) EL TEULAR RESTAURANT. Reserves al 686 95 86 41

Aperitiu: fetge i cassalla

Entrants: pa amb tomaca i all i olli, esgarraet de pimentó a la brasa i capellans a la flama i chóchina valenciana

Plat principal:  paella valenciana, recepta del Concurs Internacional de Sueca

Postres: assortit de postres Teras

 

6) LA PUNTA. Reserves al 962 03 80 03

Aperitivo: mossets salaets

Entrantes: pan con tomate y all i olli, coca de esgarraet y gambas al ajillo

Plato principal:  paella valenciana, receta del Concurs Internacional de Sueca

Postre: dolcet de orxata con base crujiente de chocolate

El Rebost Restaurant en las Jornadas de la Paella Valenciana de Sueca

7) EL REBOST RESTAURANT. Reservas al 962 03 80 03

Aperitivo: nuestra versión de “esgarraet valencià”

Entrantes: pan con tomate y all i olli, ensaladilla el Rebost y bunyols d’abadejo

Plato principal:  paella valenciana, receta del Concurs Internacional de Sueca

Postre: flan de calabaza

8) E.J. LONDON. Reservas al 744 61 32 11

Aperitivo: ensaladilla de la casa

Entrantes: pan con tomate y all i olli, esgarraet con mojama y revuelto de setas con morcilla y queso de cabra

Plato principal:  paella valenciana, receta del Concurs Internacional de Sueca

Postre: coca de llanda con helado de leche merengada

Sequial 20 en las Jornadas de la Paella Valenciana de Sueca9) SEQUIAL 20. Reservas al 686 98 97 42

Aperitivo: croqueta de pulpo

Entrantes: pan con tomate y all i olli, alberginia a la flama amb capellá, micormezclum i olives xafaes y chocinas al vapor

Plato principal:  paella valenciana, receta del Concurs Internacional de Sueca

Postre: tarta de la viña con frutos secos

 

CASA DE COMIDAS CUINA DE MARE. Reservas al 622 75 89 96

10) SEQUIAL 20. Aperitivo: huevo relleno

Entrantes: pan con tomate y all i olli, escalibada y sepionet a la plancha

Plato principal:  paella valenciana, receta del Concurs Internacional de Sueca

Postre: brownie casero

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies