Comer en Valencia, guia gastronómica valenciana

Takick Lounge un restaurant que deixa petjada

Tabick Loungue és un d’aquests locals senzills que conviden a gaudir, freqüentat per veïns, visitants i esportistes és l’escenari perfecte per a degustar una cuina tradicional amb segell propi, amb una  filosofia que té com a epicentre el producte de temporada, el qual cultiven en hort propi. Una altra de les seues qualitats és la possibilitat de degustar  plats de la cultura brasilera o gaudir d’unes excel·lents carns a la brasa.

La imatge és una de les armes de màrqueting més utilitzades pels restauradors. Alguns donen prioritat al resultat final de la recepta i a vegades els seus ingredients a penes s’aprecien. Es preval el conjunt a fi de captivar  la vista i el gust del comensal. Uns altres no obstant això, donen protagonisme al producte, intentant que tots ells tinguen presència en el plat. No hi ha metamorfosi del mateix i encara que integrant del resultat final, s’aprecia amb tota claredat. Tabick és un d’aquests últims. L’afecte per l’autenticitat, per preservar les qualitats, sabors i matisos de cadascun d’aquests ingredients els porta a prioritzar-los en tots els seus plats.

Tabick és un restaurant que deixa petjada, que permet gaudir d’una màgica experiència gastronòmica a tots aquells que el visiten. Una màgia que provoca la reiteració d’aquestes cites amb la seua oferta culinària. El secret de Tabick és mancar d’una carta àmplia i fixen-se que dic mancar perquè el seu modus vivendi es regeix quasi exclusivament pel rebost de temporada. Això els permet acaronar cadascun dels plats que presenten cada dia,  on llueix la frescor dels seus ingredients i la preservació de totes les seues qualitats nutritives. No obstant això, si es demana amb la suficient antelació,  poden fer qualsevol plat, encara que això sí, sempre que siga amb productes de l’estació.

Tabick ha sabut des del principi el que volia, a poc a poc els clients han anat apreciant aquest esforç de la temporalitat i reconeixent el mèrit que té el fet de fixar l’oferta de la seua carta en funció de la recollida dels productes estacionals. Sens dubte, un esforç que ha valgut bé la pena.

Ara Tabick treballa en una gamma  de salses i additius sota la marca “Laverdi Gurmet” que estan pràcticament llestos per a la seua venda a detallistes. Productes com: Salsa Brava, salsa Chutney de bresquilla, Titaina valenciana,  salses picants com la de Pimentons i unes altres que van des d’una línia suau (BBQ Espicy), intermèdia (Bloody Hot Pepper)  o forta (Furious Kare Raisu). També trobem en el seu catàleg Tomaca Seca, Melmelada de Guayava o Codony, entre altres productes que segueix aquesta gamma elaborada de forma totalment artesana i ecològica.

Tabick es troba en la Avinguda d’Ausiàs March, 78 de LLOMBAI. En aquests moments s’i a causa de les restriccions preses per les autoritats valencianes el Restaurant ofereix només menjades i sopars amb encàrrec previ.  Si desitja posar-se en contacte per a sol·licitar algun dels seus serveis ho pot fer trucant al telèfon  634 33 80 46

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies