El restaurant Sequial 20 de Sueca, amb el seu cuiner Juanjo Sanbartolomé al davant , va ser el guanyador de la primera edició del Concurs d’Arròs d’Algemesí celebrat aquest diumenge 28 de novembre a la Plaça Major de la localitat de la Ribera Alta. Es va endur els 1.500 euros de Caixa Rural entregats pel regidor de turisme Edgar Bressó al guanyador més un regal de la firma patrocinadora Belseher.El concurs va estar organitzat conjuntament per Tus Noticias de la Ribera i el departament de turisme de l’Ajuntament d’Algemesí.
El segon premi del concurs lliurat per Ana Montoro del Grupo Bou fou per al curs de FP bàsic de cuina de l’Escola Sant Josep de Calassanç d’Algemesí amb el professor Joan Llorca al capdavant, mentre que el tercer premi lliurant per Diana Martí de Congrual va ser per al Restaurant Picanterra de Cullera, amb el xef Ramón Palomo com a màxim responsable del guis.


Un total de dihuit restaurants de la Comunitat Valenciana a més de l’Escola S. Josep de Calassanç van participar en aquesta primera edició del concurs en la que es van poder degustar els guisos dels cuiners que entraren en el concurs. També, fora de concurs, van participar amb els seus arrossos quatre entitats locals: la Falla Nou Mercat d’Algemesí, els Jubilats i Pensionistes de la població, la Junta Local Fallera i la Muixeranga d’Algemesí.
El jurat d’aquest concurs va comptar amb la presència de Belen Arias nova presidenta de l’Acadèmia de Gastronomia de la Comunitat Valenciana, Mariano Clemente de Cotonera Events, Palco Folquera de Comunicar, Fernando Sempere de Glotons Club, Rafa Mañez de Arroz Ciudad de Sueca i el president de la Confraria de Pescadors del Palmar José Caballer.